Flytting!

Hei du. Om du er ny kunde, gammel kunde eller stamkunde. Dette er greit å få med seg for dere alle!

Vi har flyttet fra Dronningens gate 20, og vil nå frem til ut desember holde til i Dronningens gate 26. I januar 2023, åpner vi vår nye, fine salong på Lade – hvor vi vil holde til permanent.

I starten av august fikk vi beskjed om at vi måtte ut av lokalet vi har vært i siden 2020, på grunn av restaurering og beskjed av brannvesenet. Vi måtte flytte ut 1. September, og har hatt knapt en måned på å finne et midlertidig lokale, slik at vi kan behandle dere kunder som før, før vi kan åpne den nye salongen vår.

Så etter 2 år med corona og nedstenging, var vi redd for at vi måtte holde stengt igjen, men heldigvis har vi kommet frem til en god, midlertidig løsning. Det har vært litt frem og tilbake, og mange har fått beskjed om at vi måtte holde stengt hele september pga. flyttingen, andre har fått beskjed om å komme til den midlertidige salongen.

Vi blir å holde åpent fra 5. September og frem til jul i den midlertidige salongen, og ønsker alle kunder velkommen som tidligere! Listene for onlinebookingen vår er åpen, og vi er tilgjengelig på telefon fra 5. September kl. 10.00❤️ Vi gleder oss til å fortsette å ha dere i salongen, og gi dere den beste behandlingen dere kan få hos oss.

-Jenny Romero Nail Artist