Dip Powder

Vi presenterer deg vårt nyeste tilskudd til salongen: Dip Powder!

Hva er Dip Powder?
Du kan anse Dip Powder som en slags hybrid mellom gele og akryl. Dip Powder består av et pulver og lakk som brukes som en forbedring for neglene dine. Det kan brukes både på dine naturlige negler eller på en tip om forlengelse er ønskelig.

Pulveret er et fint og mildt pulver som gjør det lett og lage en fin og jevn påførelse. Pulveret kommer i mange forskjellige fine farger – og kan også påføres shellac på toppen om det er ønskelig.

Dip Powder er formulert uten sterke kjemikalier og har tilsatt vitaminer og kalsium for å styrke neglene uten å skade neglesengen.

Hvordan appliseres Dip Powder?
Dip Powder påføres gjennom en serie med lakker som hjelper pulveret med å feste seg til neglen. Det fine med Dips er at de er sikret med en applicator Seal protect slik at ingen monomer eller UV/LED-herding er nødvendig.

Hvor lenge varer Dip Powder?
Dipens komplekse bindinger hindrer neglen i å flise, misfarges eller løfte seg. Hvis det påføres riktig kan et Dip Powder sett vare i 3-5 uker slik som gele og akryl. Flott, ikke sant?

Hvor lang tid tar det å påføre?
Det tar ca. 30-40 min på naturnegl, og 1,5 time med forlengelse. Men jo mer man øver, jo raskere blir man.

Er det lett å fjerne neglene?
Svaret er JA. Det er like lett som med akryl og shellac. Man filer ned litt av neglen, for så å soake dem i acetone i 20-30 minutter. Man trenger heller ikke å fjerne dem, vi kan like lett lage påfyll for deg.

Om det skulle være no mer du lurer på angående Kiara Sky – Dip Powder, ta gjerne kontakt med oss eller kom innom salongen for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg mer enn gjerne 🙂