ETTERBEHANDLING AV NEGLER

(Bilde lånt fra google)

Hva kan du selv gjøre for neglene dine etter en behandling hos oss, slik at de holder seg fine, holder lenge og bevarer din naturlige negl like fin?

Har du vært å fikset neglene dine, enten det bare er med shellac eller med kunstmateriale – er det viktig at du tar vare på neglene dine selv i etterkant.

Vi anbefaler alle kundene våre å kjøpe med SolarOil. Daglig bruk av SolarOil på hendene har dokumentert effekt på hudkvalitet rundt neglene og styrker også på neglenes fleksibilitet og fuktbalanse.

Sett av tid til en god hånd-massasje på kveldstid med denne magiske oljen og gi neglene dine det beste utgangspunktet og pleien de fortjener.

Neglene dine er heller ikke ett verktøy. De skal ikke brukes til noe annet enn å være ett smykke på hendene dine, slik som en ring! Dette gjeler om du har fått enten bare lakk eller kunstmateriale på dem.

Ikke pirk på neglebånd og neglene dine. Dette vil gjøre mer skade enn du tror. Enten det er shellac eller kunstmateriale, skal produktet ALLTID fjernes profesjonelt. Rives det eller knekkes av – kan det skade din naturlige negl, og i verste fall gjøre en permanent skade av neglen.

Man kan alltids være uheldig og knekke en negl, men da betyr det ikke at resten av dem også skal knekkes av. Kom heller tilbake og løs problemet med den eventuelt knekte neglen 🙂