CND Solar Oil

CNDs mestselgende pleieprodukt kan brukes til mer enn å sikre seg sterke, sunne negler. Derfor er SolarOil et must.

SolarOil innholder E-vitamin, jojoba-, mandel- og riskliolje.

Victoria Beckham brukte den på gravidmagen for å hindre strekkmerker. Stylister har brukt den i hår, på skuldre og på kragebein for å gi ekstra glans. Men for hundretusenvis av kvinner verden over er den først og fremst en livredder når det kommer til neglepleie.

Daglig bruk av SolarOil har dokumentert effekt på negler og neglebånd, og den unike oljeblandingen gir optimal pleie og styrke. Mandel- og jojobaolje er noen av naturens mest effektive fuktgivere. Ved å trenge ned i neglenes porøse overflate og “mette” neglene gir oljeblandingen optimal beskyttelse mot flisete og skjøre negler. Den økte elastisiteten i neglen som følge av fuktigheten gjør også sitt til at neglene blir styrket og minsker sjansene for en brukket negl.

SolarOil fungerer for neglene slik som balsam gjør for håret, og gjør neglen fleksibel og sterk. Masseres daglig inn i negl og neglebånd for å forebygge flisete, sprukne negler og neglebånd. Den skal også brukes om man har neglelakk, Shellac, eller et kunstmateriale på neglene.

(Kilde: neglakademiet.no)