SPRAYTAN!

Nå tilbyr vi spraytan! 🙂

Spraytan er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler. En spraytan kan gjøres enten manuelt eller automatisk i et kabinett; vi utfører manuell spraytan da dette generelt gir et bedre resultat siden terapeuten da har mulighet til å variere graden av brunfarge på forskjellige kroppsdeler (f.eks en lysere brunfarge på underarmen og en mørkere brunfarge på skuldre og bryst) slik resultatet ville blitt hvis du hadde solet deg på vanlig måte. Manuell spraytan innebærer at en spraytanbehandler sprayer spraytanvæske på kroppen din ved bruk av en profesjonell spraytanmaskin.

Du velger selv ønsket brunfarge. Vi har mange forskjellige farger og finner en farge som passer din hudtype og hudtone ut i fra ønsket resultat. Du kan få alt fra en lett glød til en dyp, mørk farge.

Med spraytan blir du raskt brun uten sol og skadelig UV-stråling slik at du slipper å måtte bekymre deg for økt risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader. Brunfargen blir jevn, og du løper ikke samme risiko for skjolder som hvis du skulle prøve selvbruning hjemme. Spraytan er perfekt for deg som skal i bryllup, på fest eller en annen spesiell anledning og ønsker å se fresh og gyllenbrun ut. Fargen varer i ca en uke og med regelmessige spraytans kan du holde deg brun året rundt!

Vi har alle produkter til å ivareta spraytan til salgs i salongen, og også produkter til prep og forbehandling av huden din. I tillegg til dette har vi også selvbruning, dusjsåpe, selvbrunings-fjerner, fuktighetskrem med farge og påføringshansker.

Produktene vi bruker er fra to forskjellige merker. Vani-T og Moroccan Tan. Dette er i samarbeid med spraytanhuset.

Ønsker du spraytan? Bestill gjerne time på jennyromero.no eller ring oss 73102206. Vi svarer deg mer enn gjerne på spørsmål, og hjelper deg så godt vi kan.

Vi tilbyr også spraytan til bodybuilding/bikinifitness konkurranser. Priser fra 799,-

Vi har nå ett tilbud for alle som vil ta spraytan, første gang – hele kroppen til kun 299,-.

Resten av våre priser finner du på hjemmesiden vår, her.